Kerstavond bij Donderdagavondsoos

Donderdag 16 december vond er in buurthuis Jeruzalem een kerstavond plaats voor bezoekers van de donderdagavondsoos en bewoners van Jeruzalem. Om 18:30 uur kwamen de vrijwilligers van de donderdagavondsoos in het buurthuis om de tafels, stoelen en andere zaken klaar te zetten. Die middag was de zaal en de ontvangstruimte al versierd door vrijwilligers uit de wijk.

Vanaf een uur of zeven ís avonds kwamen de eerste gasten binnen. De gasten van de donderdagavondsoos werden ontvangen met een kerstmuts met lampjes die ze allen graag opzetten. Vervolgens kreeg iedereen een kopje koffie met een chocoladekerstkrans. Terwijl iedereen gezellig de laatste nieuwtjes met elkaar doornam, maakte het koortje zich al klaar op het podium voor het optreden. Om 20.15 uur begon het koor met het ten beste geven van hun kerstrepertoire, wat bestond uit zowel de bekende nummers als verrassende nummers, samenzang en soloís.

Na het kooroptreden konden ook de gasten van de donderdagavondsoos hun kerstnummers ten gehore brengen, wat ze uiteraard deden met veel plezier. Henrie Lapien verzorgde vervolgens de disco. Tijdens de disco kwamen werden ook de heerlijke hapjes van Koudbuffet Service 2000 geserveerd. Wouter van Haaren vierde zijn verjaardag, dus voor hem werd er ook nog even lang-zal-hij-leven gezongen.

Al met al was het een kerstavond om nooit te vergeten en om zeker nog eens over te doen in 2011.