Belangenvereniging Tivolihoek bedankt Verrijk je Wijk

Op vrijdag 17 december heeft de kerstviering van de belangenvereniging plaatsgevonden. Ruim 40 personen, evenals met sinterklaas, waren ook hier weer aanwezig.

Na een aperitiefje gedronken te hebben, zijn we overgegaan tot het diner, een heerlijke soep vooraf en daarna Oma’s stooflapje met verschillende groenten en een heerlijk en origineel nagerecht in een wekflesje.

Nadat ieder zijn buikje rond had zijn we gestart met de loterij, waarvan de gehele opbrengt ook dit jaar weer naar Kika is gegaan, senioren geven voor junioren (Kika). De tussenpersoon, de heer Ad Zwekars, maakte zelf het bedrag van de opbrengst vanuit de Tivolihoek bekend. Vanaf deze plaats willen wij alle gulle gevers en schenkers van prijzen van harte bedanken, dit ook namens de Kika-kinderen.

Nadat de prijzen tafel leeg was zijn we overgegaan tot gezellig met elkaar kletsen, lachen, dansen en zo kwam er toch een eind (het waren alweer de kleine uurtjes) aan een kerstviering die alle gasten weer het gevoel gaf dat geen mens alleen hoeft te zijn. Dit alles mede door toedoen van de steun van Verrijk je Wijk.

Namens de belangenvereniging “Tivolihoek”


A Smolders