BBQ Veestraat

Op zaterdag 18 september heeft de Veestraat 1 t/m 50 voor het eerst in 20 jaar een gezellige BBQ georganiseerd. Via Verrijk Je Wijk hadden wij een subsidie aangevraagd. Het was een heel gezellige dag, het weer werkte bijzonder goed mee en de hele straat heeft meegeholpen om er een feest van te maken! Zo heeft een aantal bewoners de straat versierd met ballonnen, hebben mensen tenten en lange tafels geregeld en voor de kinderen was er een heuse speelhoek met luchtkussen en allerlei leuke spelletjes. Ook was er een popcorn- en suikerspinkraam.

Vanaf 14.00 uur was Michael er, de zanger/ DJ die de hele dag en avond supergoed gezongen en gedraaid heeft, en was er zelfs karaoke!

Vanaf 16.30 uur is de BBQ aangestoken door een aantal 'vurige' mannen uit de straat, want mannen en vuur, tja, dat blijft 'hun' ding nietwaar? We hebben heerlijk gegeten en gedronken en na het eten was het tijd voor een dansje. Ook werd er door een aantal dames gezongen, Celin Dion was er niks bij vergeleken! 's Avonds kwam Dennis de wijkagent ook nog een kijkje nemen en hij heeft goed kunnen kennismaken met de buurtbewoners. Hij vond het erg gezellig en voelde zich duidelijk op zijn gemak bij ons!

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagd feest dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Groetjes, V- straat