Jaarlijkse busreis flatbewoners Kazernehof

Met tropische temperaturen en een prima humeur vertrok het gezelschap 's ochtends richting Giesenburg voor koffie met gebak bij de Kaasboerderij van Kuiper.

Niet alle bewoners konden daar met de trap naar boven en moesten dus met de lift. Hilarisch was dat de lift was gemaakt op een heftruck (spannend!). Na de koffie ging de reis naar Ameiden waar men een interessante uilenshow (kerkuil, sneeuwuil, Europeesche en Siberische oehoe) te zien kreeg. Een paar mensen kregen zelfs een oehoe op hun knie!

Vervolgens genoot men van een prima verzorgde koffietafel, compleet met soep en kroket. De busreis werd daarna vervolgd richting fruitkwekerij Van Kekem, waar na uitleg natuurlijk stiekem wat kersen werden gepikt.

Ondertussen was de temperatuur opgelopen tot zo'n 36 graden. Daarom werd teruggereden naar het "Wapen van Ameiden", alwaar onder het genot van een zeer welkom drankje naar het waterorgel gekeken en geluisterd werd. Als klap op de vuurpijl kwam Vader Abraham nog langs. Er werd natuurlijk van harte meegezongen, waarbij Annie Jole werd omgedoopt tot "Wilma".

Deze zeer geslaagde dag werd in Baarschot afgesloten met een voortreffelijk diner en terug op het Kazernehof werd nog een drankje genuttigd.

Dit uitstapje is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Verrijk Je Wijk, waarvoor hartelijk dank!