Kerst Inn Pagestraat

Opnieuw hebben de bewoners van de Pagestraat dit jaar met medewerking van Verrijk je Wijk en Tilburg 2009 3 kerstbomen met verlichting gekregen op alle kruisingen van de Pagestraat. Het was een schitterend winters plaatje met de dennentakken en lampjes vol sneeuw.

Vele leuke reacties met het opzetten van de 5 meter hoge bomen in onze straat, het kostte wel wat moeite maar het verhoogt de saamhorigheid in de straat. Met medewerking van de gemeente is de boomverlichting op de straat verlichting aangesloten, zodat er geen kunstgrepen gedaan hoefden worden met verlengsnoeren naar de overkant van de straat. Tevens zijn de lantarenpalen waar de kerstbomen aan vaststonden uitgeschakeld, waardoor het effect van de kerstverlichting de straat nog sfeervoller maakte.

Het was dit jaar voor het eerst dat derde kerstdag in de Pagestraat gevierd zou worden. Op zondag hebben we gezellig op straat een Kerst Inn gehouden, met lekkere warme drankjes en hapjes. Ondanks de regenbuien was de sfeer prima, tevens konden de nieuwe bewoners onder de paraplu of rond de vuurkorven kennismaken met de buurtbewoners. Het was alweer voor de derde keer dat de Pagestraat dit initiatief heeft genomen om de bewoners wat dichter bij elkaar te brengen en we hopen volgend jaar mede door de bijdrage van de gemeente Tilburg deze sfeerverhogende activiteiten weer te organiseren. Het was weer zeer geslaagd.

Met vriendelijke groeten van alle bewoners van de Pagestraat.