Winterfestival met gratis rommelmarkt en diverse activiteiten

Op zondag 13 december wordt van 12.00 tot 17.00 uur in wijkcentrum de Ypelaer wederom een winteractiviteit georganiseerd door Stg. Stokhasselt 88 & Verrijk je Wijk in samenwerking met het Jongerenwerk van de Twern.

Dit jaar organiseren we in indien het weer het toelaat zowel buiten als binnen een aantal activiteiten. Naast een grote GRATIS rommelmarkt zijn er een aantal behendigheidsspelen voor kinderen en tieners, zoals enkele zeer grote stroomspiralen, waarvan er één zelf levensgroot is waar je in staat. Behendig (niet trillen) moet je wel zijn want anders lukt het echt niet.

Bij goed weer kan je ook laten zien hoe goed je kan “snowboarden”. Uiteraard zal ook het schminken niet ontbreken. Zoals U van ons gewend bent kunt U ook weer GRATIS proeven zoals o.a. echte Hollandse Snert, tomatensoep en warme Chocomel, maar ook zullen de dames van de kookactiviteit weer zorgen voor de nodige Hapjes.

Het Jongerenwerk organiseert o.a. een BINGO en de KWIS “IK HOU VAN TILBURG NOORD” en zij delen ook de gratis warme chocomel uit. Op deze middag vinden er ook optredens plaats oa. van het koor RATJETOE en zal TROUBADOUR “ROB” voor muzikaal entertainment zorgen. Ook zal komische portrettekenares “Carla Diependaal” u vereeuwigen door middel van een komische tekening.

KORTOM TEVEEL OM OP TE NOEMEN EN WIJ HOPEN DAN OOK OP UW KOMST TIJDENS DEZE GRATIS ACTIVITEIT OP ZONDAG 13 DECEMBER IN WIJKCENTRUM DE YPELAER VAN 12.00 TOT 17.00 UUR.