Tussen de schuifdeuren één groot succes

Door Theo van der Bruggen - Het is zaterdagavond 3 november 19.00 uur en ondanks dat de Pelgrimhoeve officieel pas een half uur later opengaat voor het publiek, zoeken de eersten al een zitplaats. Drie kwartier later is er geen stoel meer vrij en ook rond de hangtafels wordt het al aardig druk.

Het wordt al snel duidelijk. Veel buurtbewoners met familie en vrienden hebben vanavond gekozen voor de vierde editie van ”Tussen de Schuifdeuren”. Iedereen wordt bij binnenkomst verwelkomd met een kleurrijk drankje en wanneer om klokslag kwart over acht de schuifdeuren opengaan is er een recordaantal bezoekers binnen.

Na de opening door The Slabbers Blues Band & The Blues Brothers volgen nog een zeventiental gevarieerde optredens zoals o.a. de inmiddels op leeftijd geraakte meidengroep Luv, vutter Toon van Erp, ‘t lepke van An Schilder, Gust de Laat als boer Bart, de musicalgroep Claassen, de Sjonnies enz.

Tijdens het programma worden de aanwezigen getrakteerd op een borrelhapje en wordt er in een van de pauze's een tombola gehouden. Twee prachtige sanseveria's (Bels gordijn) in potten van echt Tilburgs aardewerk worden door twee dolgelukkige prijswinnaars in ontvangst genomen.

Om half twaalf sluiten De Slabbers wederom de schuifdeuren, maar niet die van de Pelgrimhoeve, want de zaal blijft nog enkele uren goed gevuld met nagenieters.

Mede dankzij Verrijk je Wijk is het De Slabbers wéér gelukt de buurtbewoners een entreevrije avond met een hapje en een drankje aan te bieden. Een avond vol entertainment welke gezien de vele positieve reacties als zeer geslaagd mag worden beschouwd.

De foto's van deze avond zijn te vinden op www.tussendeschuifdeuren.mijnalbums.nl.