Reeshof krijgt een heus winterpark!

Van 7 december tot 6 januari wordt het Reeshofpark nabij Winkelcentrum Heyhoef omgetovert tot het "Reeshof Winterpark". In dit winterpark zal ook een grote ijsbaan worden aangelegd van maarliefst 450 vierkante meter. Rondom de ijsbaan wordt een terraspaveljoen aangelegd en zullen kerstkramen, een draaimolen en vele andere attracties aanwezig zijn.

In de kerstvakantie zijn er overdag scholenprojecten voor de basisscholen rondom diverse ijssporten. Elke middag, avond en wikend is het voor iedereen mogelijk zijn schaatsen onder te binden en gebruik van de ijsbaan te maken. 's Avonds worden regelmatig demonstraties, clinics en ijscompetities gegeven / gehouden en worden diverse artiesten ingezet.

Voor het Tilburgse bedrijfsleven is tevens een personeelsfeest op de ijsbaan te organiseren, daarvoor kan de ijsbaan gereserveerd worden.

Het Reeshof Winterpark komt tot stand met hulp van diverse sponsoren, Wijkraad Reeshof en subsidie vanuit Verrijk je Wijk!. Meer informatie over het Reeshof Winterpark is te vinden op de website: www.reeshofwinterpark.nl.