Scorebord voor Biljartclub Jeruzalem

Seniorenbiljart “Jeruzalem” is opgericht in januari 1985. De eerste voorzitter was de heer P. Fickinger en penningmeester de heer J. Jansen. We begonnen met 12 leden. Nu, 27 jaar later, bedraagt het ledental 14. Wij beschikken over 1 biljart en kunnen daardoor niet meer dan 15 leden aannemen.

In het buurthuis is het goed toeven, de sfeer is de laatste jaren sterk verbeterd en het biljartlaken wordt elke 2,5 jaar door De Twern vernieuwd.

Daar wij al vele jaren meedoen aan de “Senioren biljartcompetitie Hart van Brabant”, waarbij ruim 20 verenigingen uit omliggende gemeenten zijn aangesloten, is ons gebleken dat steeds meer van deze zusterverenigingen zijn overgegaan naar een duidelijker en moderner scorebord.

Ongeveer 8 jaar geleden is door een sympathisante een driedelig bord op batterijen aan onze club geschonken en tot voor kort heeft dit uitstekend voldaan. De tijd staat echter niet stil en er werd door het bestuur en leden uitgekeken naar een nog duidelijker vijfdelig electronisch scorebord. Welnu, met medewerking van Verrijk je Wijk Koningshaven is tot aankoop besloten en kummem onze leden en de ons bezoekende clubs van het nieuwste op dit gebied genieten.

Nogmaal bedanken wij Verrijk je Wijk voor de bijdrage.


Seniorenbiljart “Jeruzalem”
Secr. Jan van den Dungen